NyúlPeti rejtélye rátok vár!

NyúlPeti rejtélyes körülmények között március 10-én, péntek délután eltűnt Zalaegerszegről. Azóta senki nem látta őt. Vajon hová tűnhetett? Elrabolhatták? Veszélybe kerülhet a Húsvét? 

Segítsetek megoldani a rejtélyt! Fogd a családot, a gyerekeket, nagyszülőket, tesókat, barátokat, valamint a túrafelszerelést, papírt, tollat, telefont (fényképezőset, vagy külön fényképezőt) majd vágjatok neki a NyúlPeti felderítő túrának április 07. 10.00 óra és április 08. 15.00 óra között. 

Indulási pont: Bozsoki városrész, Szabadság utca

A túra folyamán nem térhettek le az útról, zöld táblák vezetik végig utatok, melyen a Hello Életem kihelyezett nyomsegítő utasításai segítenek egyre közelebb bennetek a megoldáshoz. De jól vigyázzatok nyomozó csapatok! Az olykor fejtörő feladatok néha nem várt fordulatokat hoznak magukkal, így az egész család logikájára szükség van!

A nyomozás alatt pedig felfedezitek Zala egyik legcsodásabb túra útvonalát is, a Páfrányok útját! A zöld túra 6,6 km hosszúságú, mely érinti a Karácsony-hegyet, Zalaegerszeg legmagasabb pontját, valamint a csodálatos Hideg-kutat is. A 180 méteres szintkülönbségű, 2-3 órás útvonalat most igazán megéri megtenni, hiszen nemcsak NyúlPetit tudjátok megmenteni, hanem testi – lelki egészségeteket is támogatjátok, miközben egy klassz kaland - és nyereményjáték is vár rátok!

Nyereményjáték? 

Bizony, NyúlPeti megtalálása nagyon fontos a zalai közösség számára, ezért a nyomravezetőknek több nyereményt is felajánlottak a városban. Persze, mindent nem árulhatunk el elsőre, azt viszont már most megmutatjuk, hogyan vehettek részt a játékban a mesés nyereményekért!

1. A játék regisztrációhoz kötött, ezért ez lesz az első teendő. - (Regisztrációs határidő április 5. 21 óra! ) 
2. A regisztráció során visszaigazoló e-mailt küldünk, benne az első lépéssel. A spam mappát is figyeljétek, hátha levelünk oda bújik el!
3. Amíg a nyomozás folyik, nem feledkezhetünk meg NyúlPeti családjáról sem, akik mindent megtesznek azért, hogy szeretett családtagjuk épségben előkerüljön!

Az OTP bank  11749008-24925024 számlaszám a Hello Életem Egyesületé, melyre becsületkassza alapon várjuk a „nevezési díjat”. Nem határozunk meg összeget, a legkisebb támogatásért is hálásak vagyunk, amit egy újabb program megszervezésére fordítunk. 

A közleményben a regisztrációkor megadott „nyomozó családi csapatnevet”, és a „támogatás” jeligét kérjük feltűntetni (Pl.: Sherlock Szabó család támogatása”)

4. Április 6-án figyeljétek a mail postaládátokat, ahova megérkezik a térkép, melyet mindenképp magatokkal kell, hogy vigyetek az útra! (És talán az első nyom is rajta lesz majd?) Utána pedig: Túrára fel! 

5. Ha sikerült megoldani a rejtélyt, a túra után feltétlen látogassatok vissza a weboldalunkra, ahol be tudjátok írni megfejtéseteket a „megfejtő doboza”, s így a NyúlPeti titokra is fény derül majd!

Ha pedig mind az 5 pontot teljesítettétek ( megfejtés helyességétől függetlenül), automatikusan részt vesztek a nyereményjátékban, ahol 15 család szuper nyereményekben részesül majd. 

És ki tudja, talán az út alatt további nyereményekre is bukkanhattok majd… sőt! A játék során valaki a fődíjat is elviheti, ami egy fantasztikus családi hétvége a hévízi Alina Apartman jóvoltából, ahol hős nyomozóink méltán kipihenhetik kalandozásuk fáradalmait. 

+ tipp: Érdemes követnetek a Hello Életem és az Alina Apartman facebook oldalt, hiszen lehetséges, hogy ott több nyeremény kiléte is kiszivárog időközben, és a fontos tudnivalókról is ott értesülhettek. 


A NyúlPeti túra április 7.-én 10.00 óra és április 8.-án 15.00 óra között bármikor látogatható, amin kizárólag mindenki saját felelősséggel vehet részt! A túra rossz időjárás, eső esetén elmarad! A felajánlott támogatások nem kerülnek visszautalásra. Kérünk benneteket, óvjátok meg a környezetünk és a játék élményét! Ne szemeteljetek és a játékra kihelyezett táblák épségét is óvjátok meg a többi család játékélményéért. A szervező a játék időtartama alatt mások által okozott károkért nem vállal felelősséget. 
A túra alatt viharkárok okozta nehézségekkel és akadályokkal (például kidőlt fákkal) is találkozhattok. Kérünk benneteket, kizárólag a megadott időben és megfelelő időjárási körülmények között, valamint mindenki a saját fizikai terhelhetőségének megfelelően induljon útnak! Nagyon pici gyermekeknek a túra nem ajánlott. A nyereményjátékban csak a regisztrált és támogató családok vesznek részt. 
Amennyiben a túra során esetleges rongálódást vagy eltűnt táblát észleltek, kérjük, jelezzétek felénk a 0630/849-5807-es telefonszámon. 

 

Regisztráció lezárult!
 
 

Fő támogatóink:

    

CSALÁDI NYÚLTÚRA 2023
CSALÁDI NYÚLTÚRA 2023

Támogatóink