Augusztus 28. – Szeptember 10.

Kedves Mindenki!
 

Őszapó sajnos megbetegedett. Szüksége van rátok, hogy segítsetek neki felkutatni a gyógyulásához szükséges immunerősítő, egészségmegőrző hozzávalókat, hogy életerős, energiával teli formájában varázsolhassa Zalaegerszegre az ősz csodás színeit.

A belváros egyes kirakataiban lévő feladványokat kell megfejtenetek és elküldeni nekünk a helyes megoldást e-mailben, mellyel nemcsak Őszapó gyógyulásához járultok hozzá, de két szerencsés csapat 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot is nyerhet.

Augusztus 28. és szeptember 10. között járjátok végig mind az 5 helyszínt, és egy e-mailben küldjétek el nekünk a helloeletemegyesulet@gmail.com címre mind az 5 helyes megoldást.


Íme, a túrapontok:

*Zala Herba Reformsziget – Dísz tér 5.

*Natura Bolt – Ady Endre utca 49.

*Portéka – Piac tér 3.

*Dr. Wolff Gerincterápiás Központ – Köztársaság útja 72.

*Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár – Deák Ferenc tér 6.

 

Ha pedig mind az 5 helyes megfejtés megérkezett, automatikusan részt vesztek a nyereménysorsoláson, ahol 2 játékosunk is 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot nyer.

Nyereményjáték sorsolás: szeptember 13.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Álljatok csapatokba, és segítsetek őszapónak meggyógyulni, hogy újra pompás őszi színeket varázsoljon Zala megye lakóinak! : )

 

Hogy? Érdekelne még egy idegenvezetős gyógynövény túra?

Igazán nagy mázlitok van!

Tódor Tamással, a Tourinform iroda lelkes munkatársával szeptember 8-án egy egészen különleges városi gyógynövénytúrára megyünk, mely során rengeteg hasznos gyógyászati információt tudhatunk meg. Tartsatok velünk, és találkozzunk szeptember 8—án 14 órakor a Deák Ferenc Megyei Könyvtár előtt. :) 

_________________________________________________________________________________

Nyereményjáték szabályzat:

A Játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező, nagykorú és cselekvőképes, természetes személy (a továbbiakban: Játékos), aki valós e-mail címmel, egyetlen e-mailben küldi be mind az 5 helyes megoldást.
A nyereményjátékban a Hello Életem Egyesület valamint a játékban résztvevő partnerek és családtagjaik nem vehetnek részt.

Játék időtartama: augusztus 28. – szeptember 10.

A játékban 2 meglepetés ajándékcsomag kerül kisorsolásra a helyesen megfejtő beküldők között, 10.000 Ft értékben. Sorsolás időpontja: 2023. szeptember 13. A nyertesek véletlenszerű mechanizmuson alapuló sorsolással kerülnek meghatározásra a nyereményjátékot lebonyolító Hello Életem Egyesület telephelyén.  A sorsolás független sorsolási bizottság jelenlétében zajlik, melyről hivatalos sorsolási jegyzőkönyv készül.
A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a későbbiekben nem válik jogosulttá. A Játékosok kötelesek együttműködni a Nyereményjáték szervezőjével és lebonyolítójával a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben a játékos ezen kötelezettségének nem tesz eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a szervezőt semmilyen felelősség nem terhel ezzel kapcsolatosan.

A Játékosok a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataikat (e-mailcím) a Hello Életem Egyesület anyagi ellenszolgáltatás nélkül – a nyeremények kisorsolása és a nyertes értesítése céljából – kezelje.A nyertesek hozzájárulnak, hogy az e-mail cím adataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Hello Életem Egyesület székhelyén 5 évig megőrizze az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek. Továbbá hozzájárul ahhoz, hogy nevét közösségi oldalunkon közzétegyük.
A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy játékban való részvételéből, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat egyoldalú módosítására, a játék időtartamának egyoldalú lerövidítésére vagy meghosszabbítására, esetleges megszűntetésére és egyéb változtatásokra.
A szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi azon az oldalon, ahol a Játék meghirdetésre került. A játékosok felelőssége, hogy nyilvánosan hozzáférhető információk segítségével ezekről a változásokról megfelelően tájékozódjanak.
A Játékban részt vevő játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség, ezeket a Szervező viseli.

Hello Életem - Városi egészségtúra
Hello Életem - Városi egészségtúra

Támogatóink