Kurzus

Egészségünk megőrzése és gondozása életünk egyik legfontosabb része. December 1-én induló, 3 hónapos online felnőttképzési programunk lehetővé teszi, hogy mélyebb ismereteket szerezz a természetes egészségmegőrzés és az egészségjavítás terén.

Időtartam: 3 hónap alatt sajátíthatod el a tananyagot, rugalmas időbeosztásban, amely lehetővé teszi, hogy a tanulás az életedhez igazodjon.

Helyszín: Online kurzus, így az egész világról részt vehetsz, bárhonnan.

Tananyag: átfogóan és érthetően mutatja be az egészségmegőrzés és javítás alapvető aspektusait. Bevezet a természetes gyógymódok, gyógynövények és egészséges táplálkozás, valamint az egészséges életmód alapjaiba, hogy segítse az embereket a testi és szellemi egyensúly elérésében, elősegítve hosszú távú egészségüket.

Ismered a víz gyógyerejének alkalmazási módjait? Mely vitaminok milyen élelmiszerekben találhatóak, és milyen tüneteket okoz testünkben a hiányuk? Tudod, melyik káros alapanyag milyen egészségügyi károkat okoz a szervezetedben? Felismered a mindennapi stresszt az életedben, és ismered azokat a módszereket, amellyel leküzdheted azokat?  Vajon mi kell ahhoz, hogy az immunrendszerünk jól működjön, és vajon melyik gyógynövény melyik betegségben lehet a segítségünkre? Tananyagunkban ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapnak választ a résztvevők, egy olyan komplex összeállításban, melynek elsajátítása elengedhetetlen az egészséges életmódot folytatóknak.

Vizsga: Aki a kurzus elvégzéséről hivatalos tanúsítványt szeretne kapni, annak a képzés online vizsgával zárul, amely segít felmérni a megszerzett ismereteket és készségeket. A vizsga díjmentes. Kurzusunkat azoknak is jó szívvel ajánljuk, akik átfogó ismereteket szeretnének szerezni, azonban nem kívánnak vizsgát tenni. 

Tanúsítvány: A sikeres vizsga és kurzus befejezése után hivatalos felnőttképzési tanúsítványt kapsz. (A tanúsítvány önálló munkavégzésre nem jogosít.)

 

Jelezd nekünk a helloeletem.kepzes@gmail.com e-mail címre részvételi szándékod, neved és e-mail címed elküldésével, vagy töltsd ki az űrlapot az oldal alján.

Jelentkezési határidő: 2023. 11. 17.

A jelentkezők november 18-án „képzési regisztráció” elnevezésű e-mailben kapják meg a felnőttképzéshez szükséges adatbekérőt és a tanfolyami díj befizetéséhez szükséges bankszámlaszámot.
 

A képzés díja: 18.000 Ft, melyet egy összegben, átutalással teljesíthetnek majd november 18. és 27. között a „képzési regisztráció” e-mailben feltüntetett bankszámlaszámra.
 

Tanfolyamunk elsődleges célja olyan alapvető ismeretek átadása, melyek segítik az embereket egészségük fenntartásában és fejlesztésében, javításában; mindezt természetes gyógymódok és módszerek alkalmazásával.
 

A résztvevők minden hónapban írásos formában kapják meg a tananyagot.  Ezek várható napja:

December 1.
Január 5.
Február 1.


Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/001112

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul! Amennyiben további kérdésed adódna a képzéssel kapcsolatban, kérlek, írd meg nekünk a helloeletemegyesulet@gmail.com címre. 

Természetes módszerek és gyógymódok az egészségért - kurzus
Természetes módszerek és gyógymódok az egészségért - kurzus

Támogatóink