Egyesületünkről

Napjainkban egyre többet hallani a megelőzés fontosságáról, arról, hogy egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással és a helyes életmód kialakításával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért vagy állapotunk javításáért. Az egyesület pedig ennek fontosságát hivatott erősíteni különböző programok keretében.

 

A Helló Életem Egyesület az egészségkultúra fellendítése mellett tette le a voksát

Az egyesület célja elsődlegesen a lakosság számára minél szélesebb körben egészséggel, életmóddal és mozgással kapcsolatos kulturális események, előadások, rendezvények szervezése. Tevékenységünkben az egészségkultúra fellendítését, a helyes életmód megismertetését és annak erősítését tűztük ki célul, kiemelt figyelmet fordítva a gyermekekre és az idősekre – mondta Józsa Zsuzsa, az egyesület elnöke.

A tagok egy része jól tudja, milyen egy autoimmun, krónikus vagy egyéb más betegséggel együtt élni - vagy épp legyőzni azt -, hiszen saját magunk is éltünk át már különböző diagnózisokat, vagy találkoztunk vele családtagjaink, barátaink körében. Mind tudjuk, mennyire fontos szerepe van a prevenciónak és annak, hogy az emberek kellő figyelmet fordítsanak az egészségükre. – tette hozzá.

 

Filozófiánk

Az egyesület célja: a lakosság számára minél szélesebb körben egészséggel, életmóddal és mozgással kapcsolatos kulturális események, előadások, rendezvények szervezése, kiemelt figyelmet fordítva a tudatos egészségfejlesztésre, valamint az egészségkultúra népszerűsítése. További célja a munkahelyi és a gyermekek egészségfejlesztése, a megfelelő táplálkozás – és életvitel megismertetése és annak erősítése.

Egyesületünk

Támogatóink